Prima pagină » Dezvăluiri despre lansarea iPhone 15: Configurații și cum arată noul model

Dezvăluiri despre lansarea iPhone 15: Configurații și cum arată noul model

0
Cum arata iPhone 15

Cum arata iPhone 15

În ciuda obstacolelor din sfera producției, entuziaștii și utilizatorii însetați de inovații tehnologice pot aștepta cu nerăbdare noile modele iPhone 15, care vor aduce o serie de îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește designul și performanța.

Potrivit unor informații furnizate de Bloomberg, Apple pregătește lansarea noilor telefoane inteligente pe data de 22 septembrie, o dată care ar putea coincide cu sfârșitul celui de-al treilea trimestru, oferind astfel un impuls financiar considerabil companiei.

Planurile pentru lansarea noilor modele iPhone au fost dezvăluite de surse interne din cadrul companiei, care au dezvăluit că evenimentul de lansare este programat să aibă loc în zilele de 12 sau 13 septembrie.

Cu toate acestea, detalii concrete privind disponibilitatea tuturor configurațiilor din gama iPhone 15 rămân încă neclare.

Un aspect deosebit de interesant adus în discuție de sursele interne este legat de provocările de producție cu care s-a confruntat Apple în privința variantelor Pro ale noilor modele.

Surse din industrie au indicat că procesul de fabricație al ecranelor pentru aceste variante a întâmpinat dificultăți, ca urmare a deciziei de a reduce bordura neagră din jurul ecranului cu aproximativ o treime. Acest pas, deși aparent minor, necesită ajustări semnificative în procesul de producție și asamblare, iar acest lucru a dus la întârzieri în disponibilitatea acestor configurații.

Se speculează că variantele Pro și Pro Max ar putea fi lansate ulterior sau disponibile într-o cantitate mai restrânsă inițial. Totuși, aceste informații vor trebui confirmate oficial de către Apple.

În ceea ce privește specificațiile și caracteristicile tehnice, se pare că noul iPhone 15 Pro și Pro Max vor introduce un nou proces de producție denumit LIPO (low-injection pressure over-molding), care va reduce spațiul negru din jurul ecranului la doar 1,5 milimetrii, în comparație cu 2,2 milimetrii la modelele anterioare.

De asemenea, în ceea ce privește capacitatea de stocare, există informații care indică o evoluție semnificativă. Într-o mișcare îndrăzneață, Apple ar urma să ofere utilizatorilor opțiunea de a achiziționa modele Pro cu o capacitate de stocare de până la 2TB, ceea ce reprezintă o creștere substanțială față de modelele anterioare.

Versiunea de bază a modelelor Pro va începe cu un spațiu de stocare de 256GB, eliminând astfel opțiunea de 128GB care era oferită în trecut.

În ciuda provocărilor din domeniul producției, iPhone 15 se pregătește să impresioneze cu inovații tehnologice și îmbunătățiri semnificative.

Lansarea planificată pentru data de 22 septembrie poate să ofere un impuls financiar binevenit companiei Apple și să satisfacă nerăbdarea fanilor și utilizatorilor săi fideli. Detaliile exacte vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare oficial.

  Articol scris în data de: 9 august 2023.
  Ultima actualizare articol: 9 august 2023, 23:00, făcută de: Echipa WOWSERVICE

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Follow Follow View Follow Email