Prima pagină » Intel pregateste reduceri de preturi in urmatoarea perioada

Intel pregateste reduceri de preturi in urmatoarea perioada

0

Procesoarele AMD Ryzen din noile generații se bucură de un real succes comercial, iar asta le cam dă bătăi de cap celor din tabăra albastră.

Loading

reparatii calculatoare galati

reparatii calculatoare galati

Procesoarele AMD Ryzen din noile generații se bucură de un real succes comercial, iar asta le cam dă bătăi de cap celor din tabăra albastră. Pentru o foarte lungă perioadă de timp, Intel a ținut sus prețurile și a lăsat-o mai moale cu îmbunătățirile de la o generație la alta, însă este foarte posibil ca în perioada următoare să asistăm la o ripostă agresivă din partea gigantului american.

Procesoarele Intel HEDT din ultima generație au primit reduceri substanțiale de prețuri, iar în cea de-a doua jumătate anului am putea vedea prețuri mult mai accesibile și pentru procesoarele mainstream. Informația nu a fost confirmată pe căi oficiale, însă vine din partea unor surse credibile din rândul producătorilor de PC-uri.

AMD este deja fruntaș la vânzări cam pe la toate magazinele de specialitate și, cu toate că nu va reuși să recupereze prea curând cota de piață pierdută pe vremea procesoarelor Bulldozer, dominația Intel este pusă sub semnul întrebării în anii ce urmează. Tranziția greoaie la procesul de fabricație pe 10 nm și problemele tot mai dese cu stocurile sunt, de asemenea, factori ce avantajează AMD.

Intel are însă un as mânecă: procesoarele mobile ultra-low-voltage pe care le găsim pe ultraportabile. AMD nu dispune încă de soluții competitive pentru acest segment de piață, exemplul cel mai bun fiind Surface Laptop 3 15″, care are autonomie și performanțe mult mai slabe decât modelul business, prevăzut cu procesoare Intel 10th gen.

@wowhost.ro @wowservice.ro

@ reparatii calculatoare galati

@ 0746 404 652

@ reparatii laptopuri galati

  Articol scris în data de: 23 ianuarie 2020.
  Ultima actualizare articol: 23 ianuarie 2020, 23:17, făcută de: Echipa WOWSERVICE

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Follow Follow View Follow Email