Prima pagină » Călătoria în timp, teoretic posibilă. Descoperire științifică fabuloasă!

Călătoria în timp, teoretic posibilă. Descoperire științifică fabuloasă!

0
Calatoria in timp

Calatoria in timp

Cine nu a visat, măcar în copilărie, că ar putea călători în timp, așa cum a văzut în filmele SF sau cum a citit în diverse romane care te țin cu sufletul la gură? Ei bine, desigur că întrebarea e retorică, dar cel mai interesant lucru e că am putea să trecem de la vis la realitate.

Oamenii de știință continuă să cerceteze astfel de posibilități aparent imposibil de aplicat în viața de zi cu zi, iar eforturile lor par să dea rezultate. Fiecare descoperire științifică ne aduce cu un pas mai aproape de o realizare incredibilă – călătoria în timp.

Ne vom putea întoarce în timp să ne schimbăm viețile? E fabulos ce au descoperit acești cercetători din Geneva

Cercetătorii de la Acceleratorul de Particule CERN din Geneva vin cu informații impresionante, demonstrând științific faptul că e posibil să se călătorească în timp. Cercetările lor sunt în stadii incipiente, însă ceea ce au realizat până acum, în urma unui experiment interesant, îi îndreptățește să creadă că, mai devreme sau mai târziu oamenii vor reuși să se transforme în veritabili călători de-a lungul veacurilor trecute sau viitoare.

Concret, oamenii de știință au realizat un experiment revoluționar în cadrul căruia au obținut o serie de particule microscopice ce s-au remarcat prin faptul că au putut depăși viteza luminii. Odată ce tehnologia necesară va fi suficient de avansată, această dovadă a posibilității călătoriei în timp chiar ar putea ajuta oamenii să realizeze poate cea mai mare performanță a lumii – aceea de a sfida timpul.

„Visul meu este ca un alt experiment, independent de al nostru, să descopere același lucru. Atunci voi fi liniștit. Acum noi nu afirmăm nimic, vrem doar să fim ajutați de comunitatea științifică, pentru a putea înțelege rezultatul nebunesc al testului nostru, pentru că este chiar un rezultat nebunesc. Iar consecințele pot fi extraordinare …

„Nu susținem nimic deocamdată, vrem doar ajutorul comunității mondiale de fizicieni pentru a înțelege rezultatele noastre nebune – pentru că e o nebunie ce se întâmplă”, a spus unul dintre oamenii de știință.

  Articol scris în data de: 14 iulie 2023.
  Ultima actualizare articol: 14 iulie 2023, 14:03, făcută de: Echipa WOWSERVICE

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Follow Follow Follow View Follow Email